Bra att göra-listor för android


Givetvis finns det bra appar som gör det möjligt att skapa smarta att göra-listor på android. Här är några appar som sticker ut.

Bra att göra listor för android

1. Google Tasks

Av: Google

Google Tasks är förmodligen för många android-användare det självklara valet i det här fallet. Appen låter dig göra allt ifrån att skapa snygga att göra-listor till att synkronisera listorna mellan olika enheter. Givetvis går det att integrera med Gmail och Google Kalender.

2. Att göra-lista

Av: Splend Apps

Appen Att göra-lista från Splend Apps är en komplett app som hjälper dig bli mer organiserad i din vardag. Gruppera uppgifter, lägg till uppgifter via röst, skapa påminnelser och synkronisera med Google är bara några av funktioner som kommer med denna fantastiska app.

3. Google Keep – anteckningar och listor

Av: Google

”Fånga snabbt det du tänker på och få en påminnelse senare vid rätt plats eller tid”, så beskriver Google sin app Google Keep. Detta är en smidig app som har det mesta som behövs för att organisera i vardagen. Med hjälp av den inbyggda sökfunktionen kan du sedan enkelt hitta det du har sparat undan.

4. Microsoft To Do: Listor, uppgifter och påminnelser

Av: Microsoft Corporation

Microsofts app Microsoft To Do: Listor, uppgifter och påminnelser finns också för Android. Appen är givetvis komplett har allt du kan förvänta dig. Du kan bland annat:

Mobiltillverkarnas egna appar

Flera mobiltillverkare skickar med förinstallerad app som låter dig skapa egna att göra-listor. Exempelvis levereras några av Huaweis modeller med appen Anteckningar där det går att skapa utmärka att göra-listor.

Börja använd vår enkla att göra-lista

Du kan alltid testa vår att-göra lista . Dina listor sparas i din webbläsare och är tillgängliga bara för dig. Du behöver varken registrera konto eller installera en app. Fungerar i mobilen, surfplattan och datorn.