Bra att göra-listor för iOS


Organisera din vardag med Att göra-listor i appar för iOS. Här är ett urval av bra todo-appar som hjälper dig att sätta i gång.

Bra att göra listor för iOS

1. Anteckningar

Av: Apple

Det går att göra det enkelt för sig som användare av Appels enheter. Med den användarvänliga appen Anteckningar kan du göra anteckningar med listor, bilder, webblänkar, skannade dokument, handskrivna anteckningar och skisser. Appen är kompatibel med iPhone, iPad och iPod touch.

2. Google Keep – anteckningar och listor

Av: Google

Den som arbetar med olika enheter har förmodligen glädje av en app som Google Keep eftersom den fungerar mellan olika enheter. Detta är en smidig app som har det mesta som behövs för att hjälpa användaren att organisera. Med den inbyggda sökfunktionen kan du sedan enkelt hitta all din information.

3. Todo Cloud: Task List Tracker

Av: Appigo

Todo Cloud är en komplett app där du kan skapa egna listor och sätt upp mål. Appen vänder sig till den som eftersträvar vara mer produktiv i vardagen.

Börja använd vår enkla att göra-lista

Du kan alltid testa vår att-göra lista . Dina listor sparas i din webbläsare och är tillgängliga bara för dig. Du behöver varken registrera konto eller installera en app. Fungerar i mobilen, surfplattan och datorn.